Rechercher
  • Forest CUBE

Forest CUBE - Het Idée

Mis à jour : 21 mai 2019

We zochten naar een mogelijkheid voor kwalitatieve "logements insolites" die we te koop en te huur kunnen aanbieden in de Belgische Ardennen. De stedenbouwkundige wetgeving gaf ons echter geen enkele mogelijkheid voor de echte "logements insolites" zoals die bestaan in onze buurlanden (Boomhutten, midden in de bossen enz... ) Allemaal niet mogelijk!!


We zijn dan uitgegaan van "Het Idée" van een logement Insolite. En hebben zo de Forest CUBE ontwikkeld.


NATUUR :

Natuur staat centraal in de Forest Cube, de volledige woonkamer is voorzien van grote drie dubbele passieve beglazing, zo heeft U de NATUUR mee aan tafel.


Natuur staat centraal bij de inplanting van de Forest Cube, deze gebeurt op heipalen om de natuur zo weinig mogelijk te verstoren.


Natuur staat ook centraal in het dorpje en het vakantiepark van Oignies-en-Thiérarche dat midden in de bossen gelegen is van het natuurpark van Viroin-Hermeton.


ECOLOGIE

ECOlogie en ECOnomie staan centraal bij de Forest CUBE.


Zo wordt de CUBE in de Ardennen geproduceert met hoofdzakelijk lokale houtsoorten en met een stro isolatie. De luchtdichtheid en de drie dubbele beglazing maakt dat de CUBE zeer energiezuinig is. Door het gebruik van een DAIKIN warmtepomp en een ZHENDER ventilatie met wartme recupératie is de Forest CUBE ook ECOnomische ontwikkeld.


Het Idée - 3D

Dit geeft ons een idée van wat de Forest CUBE zal worden.

Modelwoning beschikbaar medio Mei 2019.

467 vues0 commentaire
  • Pinterest social Icône
  • Black Instagram Icon