Rechercher
  • Forest CUBE

Beleggen in Onroerend goed blijft populair in 2020. Deel1

Een Forest Cube als investering voor de verhuur is een goed alternatief voor de spaarrekening en/of de beurs.


A. Een belegging in een vakantiewoning moet altijd bekeken worden op middellange termijn en met het oog op de combinatie verhuur- eigen gebruik.


1) Combinatie verhuur – Eigen gebruik bij een Forest-Cube.


  • Bij de Forest-Cube staat de eigenaar centraal. U bepaalt dus zelf wanneer U zelf komt en hoe vaak U zelf komt.

  • Of uw eigen gebruik een invloed zal hebben op uw huurinkomsten is afhankelijk van de periode die U zelf komt. Als U zelf komt in een periode dat alle Forest-Cubes volzet zijn, dan zal u de opbrengst van de periode verliezen. Maar als U zelf komt in een periode dat niet alle Forest-Cubes volzet zijn, dan zal dit ook geen invloed hebben op de verwachtte huuropbrengst.

  • De formule van eigen gebruik is dus zeer flexibel en past zich aan, aan de prioriteiten van elke eigenaar.


2) Belegging op middellange termijn.


  • Een belegging in onroerend goed moet je altijd bekijken over een periode van een 10-tal jaar. Op die periode zal je ongeveer de helft van de woning terugverdient hebben met de huurinkomsten terwijl de waarde van de woning goed bewaard blijft door de Nieuwbouwkwaliteit van de Forest-Cubes.

  • Bij een aankoop door een bedrijf kan nog extra voordeel bekomen worden, doordat de 21% BTW op de nieuwbouw kan teruggetrokken worden terwijl de BTW die afgedragen wordt op de huurinkomsten slechts 6% bedraagt.

  • De Forest-Cubes zijn gebouwd volgens de standaard van een eco-logische nieuwbouw als hoofdverblijfplaats. Deze kwaliteit en keuze van materialen is de beste garantie op een lange termijn meerwaarde in de verkoop. Deze woningen zullen immers binnen 10-15 jaar nog steeds vrij recent zijn en behouden dus hun waarde, in tegenstelling tot veel lichtere vakantie eenheden en caravan-types.


U wenst een Forest-Cube te huren voor een romantische weekendje of voor een verblijf met de kids in de natuur : Info Huur Forest-Cubes


U wenst informatie over de aankoop van een Forest-Cube in het vakantiepark van Oignies-en-Thiérache : www.forest-cube.com


U heeft spécifieke vragen: mail: rudi.merlo@ourthe-somme.beVolgende week deel 2 : Hoe ga ik die verhuur beheren en welke opbrengsten mag ik verwachten

233 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
  • Pinterest social Icône
  • Black Instagram Icon