Meest gestelde vragen

Ben ik eigenaar van de grond ?


Zeker, U bent privé-eigenaar van uw vakantiewoning EN de grond er net onder. U bent daarnaast ook mede-eigenaar van alle niet bebouwde gronden van het park.
Hoeveel woningen staan er in het park ?


Er staan in het park 58 massief houten vakantiewoningen met 2 en drie slaapkamers. Er komen nu maximaal 22 Forest CUBES bij. Het park heeft een totaal oppervlak van 12.5ha voor een totaal van 80 woningen, waardoor er veel natuur en bos blijft bestaan tussen de verschillende vakantiewoningen.
Welk zijn de jaarlijkse kosten ?


De mede-eigendomskosten bedragen ongeveer 140 euro per maand, maar dit omvat zo goed als alle kosten: Brandverzekering, ophalen huisvuil, water verbruik, onderhoud park, openbare verlichting, tv abonnement, syndicus, conciërgecontract... Enkel electra is extra op basis van verbruik en digitaal tv en internet op aanvraag.
Hoe kan ik verhuren ?


U bent volledig vrij als eigenaar om te beslissen of U de woning wenst te verhuren of niet. U bent ook vrij om eventueel enkel zelf te verhuren aan vrienden en kennissen. Daarnaast kan U ook beroep doen op de verhuurdiensten van het park, waarbij de volledige verhuur van A-Z voor U georganisserd wordt. U heeft zo geen zorgen en er is geen beperking aan uw eigen gebruik.
Kan ik mijn binneninrichting zelf bepalen ?


Wij hebben gekozen voor een maximale flexibiliteit. De basisprijs omvat dus de aankoop van de grond, de infrastructuur, de passieve Cube met driedubbele beglazing, aansluiting water, electra en riolering en het terras. Van buiten is de woning dus volledig klaar, maar vanbinnen is hij volledig leeg. Wij geven daarnaast de mogelijkheid om de Forest Cube binneninrichting optioneel te bestellen zodat de woning volledig afgewerkt is en eventueel klaar voor gebruik en verhuur. Deze inrichting pas voor ons perfect in de sfeer van Ecologische vakantiewoning in de natuur, maar wij hebben ook begrip als U dat zelf anders ziet. U kan deze binneninrichting dus optioneel al dan niet bijbestellen. Vandaar de maximale flexibiliteit.
Mag ik aan de buitenkant wijzigingen aanbrengen.


Dat kan niet. De woningen worden gebouwd volgens de bouwvergunning en er kunnen dus geen wijzigingen worden aangebracht. U kan ook geen privé tuin aanleggen ed.. Alle niet bebouwde gronden zijn uw eigendom maar wel in Mede-eigendom met de andere eigenaren van de vakantiewoningen. U kan dus vrij gebruik maken van de mede-eigendom, zonder er privé gebruik van te maken ( tuinhuisje, afsluiting voor de hond, tuin aanplanten ed.. zijn dus niet mogelijk om de homogeniteit en het natuurlijk karakter van het project de waarborgen.
Kan ik mijn hoofdverblijfplaats vestigen in mijn Forest Cube ?


Dat kan niet, de woningen zijn gebouwd in een natuur en toeristische zone. Er staat geen beperking op uw eigen gebruik en het park is ook heel het jaar geopend, maar U mag en niet uw hoofdverblijplaats verstigen ( Domicilie adres kan dus niet)
Kan ik aan de woning parkeren ?


Wij hebben gekozen om de natuur centraal te zetten. Parkeren kan je dus enkel op de voorziene parkeerplaatsen op 30 à 150 meter van je Forect Cube, afhankelijk van de ligging.
Hoe ver staan de woningen uit elkaar ?


De woningen staan ongeveer 7 a 8 meter van elkaar. Dit geeft vooral langs de voorkant een vrij zicht op de natuur. Met 22 woningen op een perceel grond van Bijna 2ha, heb je het gevoel zoals bij een privé woning op een perceel van ongeveer 700 m2.

  • Pinterest social Icône
  • Black Instagram Icon